Justice and Peace

Justice and Peace

Justice and Peace is een Nederlandse mensenrechtenorganisatie die wereldwijd en in Nederland lokale individuen en initiatieven ondersteunt in hun geweldloze strijd voor mensenrechten en sociale gerechtigheid. Wij beschermen internationale mensenrechtenverdedigers die bedreigd worden en we versterken Nederlandse initiatieven die zich inzetten voor lokale solidariteit met vluchtelingen.

Met onze verschillende initiatieven bieden wij deze change makers bescherming, trainingen, netwerken, inspiratie en zichtbaarheid van hun werk. Naast deze projecten organiseren we evenementen zoals tentoonstellingen, de Herdenking van omgekomen vluchtelingen aan de grenzen van Europa en de jaarlijkse Martin Luther King lezing.

Wij doen dit werk niet alleen. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk van mensen en organisaties over de hele wereld kunnen vormen die zich samen met ons inzetten voor mensenrechten en lokale solidariteit. Wij geloven dat iedereen een change maker kan zijn! Steun ons werk of volg ons.

EMPOWERING CHANGE MAKERS

DONEER NU!